Termeni si conditii

Acest site va prezinta oferta noastra de produse, fara a fi un magazin on line. De aceea va rugam sa cititi randurile urmatoare pentru a va facilita accesul la produsele si serviciile noastre.

• Comanda
Pentru a comanda produsele de pe site fie ne puteti contacta telefonic, fie ne puteti transmite o solicitare de oferta prin intermediul formularului de contact. Va rugam sa precizati produsele dorite, cantitatile si eventualele servicii solicitate (transport in localitatea…, debitare). In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic si veti primi oferta noastra.
Daca doriti produse din gama celor de pe site, dar care nu se regasesc intre cele comercializate, ne puteti contacta si solicita o oferta, iar noi va vom transmite pretul si termenul de livrare. Pentru aceste produse este necesara achitarea unui avans.

• Livrarea si plata
Produsele pot fi ridicate din depozitul nostru sau pot fi livrate la adresa specificata de client, gratuit sau contra cost (vezi Servicii)
Plata produselor se poate face:
– cu numerar sau card, la depozitul nostru
– cu numerar, la livrare
– prin transfer bancar sau cu ordin de plata, pe baza de factura proforma

• Reduceri de pret
Pentru cantitati mari preturile pot fi negociate.
De asemenea, in fiecare zi de joi avem o oferta speciala, cu reduceri la produsele selectate, oferta ce va fi semnalizata pe site-ul nostru.

• Preturile de pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil. Totusi, aceste preturi nu creeaza o obligatie contractuala din partea noastra, existand posibilitatea sa se strecoare erori nedorite. De aceea este bine sa solicitati la depozitul nostru, telefonic sau prin formularul de contact informatii complete privind produsele comercializate, referitoare la pret, specificatii tehnice etc.

• Returul produselor
Produsele achizitionate din depozitul nostru pot fi returnate si inlocuite cu alte produse in aceeasi limita valorica, in termen de 15 zile calendaristice de la data achizitiei. Produsele returnate vor fi insotite obligatoriu de bonul fiscal cu care au fost achizitionate. Nu pot fi returnate decat produsele care nu au fost modificate fata de starea din depozit (desfacute, debitate, vopsite etc.) si care nu sunt deteriorate.
Transportul si alte costuri de retur cad in sarcina clientului.
Nu pot fi returnate produsele care au facut obiectul unei comenzi speciale

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.